Music for Life 2019

Doe mee en help ons helpen!
De warmste week van 2019

Organiseer jij ook een Music for Life actie voor BCG? Registreer snel je actie via www.dewarmsteweek.be.

Wil je helpen bij de verkoop van speculaas, de BCG-kalender of wil je een extra inzamelactie doen om de sorteermarathon te ondersteunen. 

Vul dan hier jouw gegevens in en wij nemen contact met je op! 

De week voor Kerstmis (17 tot 24 december 2019) wordt opnieuw De Warmste Week. Om van deze editie opnieuw een succes te maken, zijn we op zoek naar mensen, organisaties en bedrijven die een actie willen opzetten ten voordele van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden vzw.
 

Je kan acties organiseren van begin september tot 24 december 2019. Wie een actie wil opzetten of wie wil meehelpen met de verkoop van speculaas, kan contact opnemen met het BCG-secretariaat op het nummer 012 23 43 19.

 

De Warmste Week 2019

Voor 2019 doen we een bijzondere oproep!
De honden in opleiding trainen iedere dag met hun instructeurs op verschillende locaties. Om de honden op een veilige manier te vervoeren zijn de wagens voorzien van kennels. Tussen de trainingen in rusten de honden ook even uit in deze kennels. De trainingsvoertuigen voor de honden in opleiding zijn voorzien van een aircosysteem op batterijen, dat ook functioneert als de wagen stilstaat, zodat de honden in een koele, aangename en veilige plaats kunnen wachten. Door de uitbreiding van onze hondenafdeling, nemen wij een nieuw voertuig in gebruik dat we ook voorzien van een dergelijk aircosysteem dat we willen financieren met de opbrengst van Music for Life 2019.


Help jij onze honden aan verkoeling tijdens de warmste week?

Registreer jouw actie via de Warmsteweek